BIJKLETSEN

De hoogste tijd om even bij te kletsen.

De Kerstshow “Tussen Taai en Tulband” was voor ons een geweldige afsluiter van een prachtige periode FF ANDERS. Jarenlang met een erg stabiele en vrolijke club allerlei optredens kunnen geven en een aantal prachtige shows op de planken gezet. Maar tijden veranderen en mensen ook. We wisten dat dit concert het laatste zou zijn met Linda als dirigent. Ook enkele band- en koorleden gaven aan een punt achter hun FF ANDERS-carrière te willen zetten. 

Een ledenraadpleging gedaan en er werd gekozen voor een doorstart onder voorwaarden. Een complete band, een nieuwe dirigent en voldoende leden.

Nieuwe optredens voor 2024 werden nog even afgehouden en de zoektocht naar muzikanten en dirigent ging van start. Muzikanten werden al weer snel gevonden en tot ons grote geluk kunnen we ook melden dat er een nieuwe dirigent gevonden is.  Met de nieuw gevormde band en de nieuwe dirigent zijn we inmiddels al weer volop aan het repeteren. Op onze laatste repetitieavond kon de voorzitter bevestigen dat we definitief doorgaan met FF ANDERS. Een luid applaus en blije gezichten. En zie….de agenda wordt gevuld. Ons eerste publiekelijke optreden in de nieuwe samenstelling zal zijn bij het huwelijk van “onze” Jacco. Vorig jaar mochten we getuige zijn van het aanzoek en nu dus de zingende getuigen van het huwelijk. Groot feest dus. Maar ook de optredens in de regio staan weer in de lijst. We gaan u vast en zekers ergens ontmoeten.