Verslagen

Op deze pagina blikken wij terug op onze optredens en de eventuele reacties en/of recensies daarop.

LAATSTE OPTREDEN 2022

Voor ons laatste optreden waren wij opnieuw te gast bij de Zonnebloem en ditmaal in Nieuw Vennep. Ook hier weer een enthousiast publiek dat het Waterlooplein, het Dorp en Patsy met veel plezier kon meezingen.

Het laatste nummer voor de pauze was voor onze dames. Zij zongen de Troubadour “op z’n FF ANDERS” en dit werd beloond met een groot applaus.

Na de pauze, met een hapje en een drankje, de tweede helft begonnen.

Onze heren vertolkten op gevoelige wijze het liefdesverdriet in Kalverliefde van Robert Long . De wat verdrietige afloop van dit lied werd snel vergeten. Mooie klassiekers volgden elkaar op. Uiteindelijk bracht een vrolijk lied over de eerste liefde het plezier weer terug op ons podium.

De liefde vormde deze middag overigens een rode draad in ons repertoire én alsof het zo moest zijn óók in de zaal. ♥

Een mooie afsluiting van een jaar waarop we met veel plezier terugkijken.

AMSTELVEEN, LANGERAAR EN ZWANENBURG

We kunnen weer terugkijken op een drietal leuke optredens.

In Amstelveen zongen wij op uitnodiging van de Zonnebloem in wijkcentrum de Middenhof. Een volle zaal met enthousiast publiek genoot van ons optreden .

In Langeraar waren wij voor een avondoptreden te gast bij de leden van ZIJ-ACTIEF uit Ter Aar / Langeraar. Met veel plezier brachten wij ons afwisselende repertoire. Een lang zal ze leven voor een jarig lid kon natuurlijk niet achterwege blijven.

In Zwanenburg waren wij weer te gast bij Woonzorgcentrum “Eigen Haard”.  Wij waren hier voor de vervelende “corona-tijd” ook al eens te gast en kunnen inmiddels rekenen op trouwe fans in het publiek. Onder het genot van een hapje en drankje konden zij weer fijn met ons meezingen en genieten van ons koor en band.

In 2022 nog één keer op het podium in Nieuw Vennep en dan vooruitkijken naar het nieuwe jaar.

DE UITKAIK 2022

De start van het nieuwe theaterseizoen werd zoals gebruikelijk door  WIJ PRESENTEERT afgetrapt  met de UITKAIK. 

KOOR FF ANDERS mocht zichzelf presenteren op het Noordplein in Roelofarendsveen. Een thuisoptreden waarvoor we een mooie en bijna waterdichte bühne hadden opgebouwd en onze presentatie hadden klaargezet voor het publiek. Een kleurig gevulde vijver met dito badeendjes. Een hengel met een netje en het publiek kon een eendje vissen. Elke eendje voorzien van een nummer dat correspondeerde met onze repertoirelijst. Het eendje dat gevangen werd stond dus voor een FF ANDERS lied. Onze eerste vissertjes (broertje en zusje)  waren tevens de jongste. Zij visten heel toepasselijk “KLEINE JONGEN” van Hazes uit de vijver. Het zou FF ANDERS niet geweest zijn als daar ook niet spontaan “KLEIN MEISJE” van gemaakt werd.

En zo konden we tussen de buien door een leuk optreden verzorgen met inbreng van een enthousiast hengelend publiek. Het lied “Alles ziet er FF ANDERS uit als de zon schijnt” tijdens een forse hoosbui bracht toch nog een klein zonnetje op het plein.