Drie keer feest.

Op 25 juni 2023 hebben wij als koor tijdens ons optreden in Hoorn de liefde bezongen en waren we getuige van het huwelijksaanzoek aan onze tenor Jacco. Nu mochten we getuige zijn bij het huwelijk van Jacco en Tonne. Tijdens de prachtige ceremonie werd duidelijk dat Cupido deze twee nooit had kunnen missen. Een prachtig bruidspaar beloofde elkaar eeuwige trouw en bezegelde dat met mooie woorden en natuurlijk prachtige ringen. Het eerste feest als gast van het bruidspaar was een feit.

Direct daarna mochten wij samen met Jacco de gasten trakteren op een optreden. Een aantal favoriete nummers van het bruidspaar werd gezongen en kon rekenen op een luid meezingend publiek. Ons tweede feest, maar nu op¬† “de planken”

Maar dat was nog niet alles. Op 1 januari dit jaar veranderde zoals u heeft kunnen lezen de samenstelling van ons koor fors. Zowel bij de koorleden alsook bij onze begeleidende band waren wisselingen. En er moest gezocht worden naar een nieuwe dirigent. We prijzen ons gelukkig dat we in korte tijd de band weer compleet en zelfs uitgebreid bij ons hebben. Nieuwe koorleden melden zich aan (er is nog plaats voor sopranen!!). En als klap op de vuurpijl werd in relatief korte tijd een nieuwe dirigent gevonden. Marina  van Dam was na een paar bezoekjes bij onze repetities niet moeilijk over te halen om met ons het avontuur aan te gaan. Met dank aan Marjoke die de eerste maanden het dirigeerstokje hanteerde is Marina inmiddels helemaal bij ons thuis.

Samen met een nieuwe dirigent, nieuwe muzikanten, nieuwe koorleden, hier een daar een nieuw hoedje, boa of een leuk glitterjasje is KOOR FF ANDERS weer compleet. Het optreden bij het huwelijk was dus een nieuwe start en we kunnen concluderen dat het een hele goede start was.

Het derde feestje dus ook in de boeken en er gaan er vast weer veel volgen.

De agenda is weer actueel.