HET GROTE AFTELLEN IS BEGONNEN

 

 

Niet alleen onze repetitieavonden op donderdag en onze studiedagen op diverse zaterdagen staan in het teken van onze Kerstshow.

Ook achter de schermen is van alles aan de hand. De plannen die in het najaar van 2022 werden gemaakt beginnen nu vorm te krijgen. De drukkerij heeft zojuist de toegangskaartjes voor de beide voorstellingen afgeleverd. Die zien er natuurlijk weer kleurig uit.

Er werd door Drukkerij de Jong weer een prachtige banner gemaakt die zo snel mogelijk op het Noordplein zal worden opgehangen.

En hier en daar zijn kunstenaars aan het werk om de aankleding voor het podium te maken of decorstukken te schilderen.

Kerstcadeautjes worden gemaakt(?) en via Facebook, onze internetpagina en de e-mail worden zoveel mogelijk gasten uitgenodigd om op 9 en/of 10 december 2023 onze gast te zijn in HAL60.

Onze begeleidingsband maakt samen met gastmuzikanten overuren in hun repetitieruimte.

Onze dirigent en koorleden maken afspraken met kapsters, schoonheidsspecialisten en aanverwante ZZP’ers. We willen er tenslotte weer prachtig uitzien.

Glitterjurken uit de kast en de lakschoenen gepoetst. (waarom het altijd moet glitteren en glimmen met Kerst is mij niet duidelijk. Het kan toch ook in spijkerbroek en een trui een feestje worden?) (Deze opmerking is volledig voor rekening van de schrijver van deze tekst.)

Bij Boekhandel VEENERICK op het Noordplein in Roelofarendsveen zijn vanaf woensdag 15 november 2023 de toegangskaartjes verkrijgbaar. Mocht u om wat voor reden dan ook niet in de gelegenheid zijn om  deze zelf af te halen dan kunt u een mailtje richten aan onze penningmeester en uw kaartje(s) online bij hem bestellen.

Stuur een mail met uw gegevens en het gewenste aantal kaartjes voor de zaterdagavond en/of zondagmiddag naar hermangortzak@gmail.com

Maar haast u. VOL = VOL

Graag tot ziens bij TUSSEN TAAI EN TULBAND