We zijn weer gestart

Wat een zomer………

In ons laatste bericht voor de zomervakantie merkten we het al op…Sinterklaas en de Kerstman zijn voordat je het weet weer in het land.

Dankzij het prachtige weer van de afgelopen weken, volop de gelegenheid gehad om onder de parasol met een koud drankje plannen te maken voor een nieuw seizoen. Het borrelde al enige tijd in het koor. Er moest ergens naar toe gewerkt gaan worden. Een uitdagend project of zo.  Een grote knoop doorgehakt tijdens de vakantie en de komende feestdagen eens goed overzien.

FF ANDERS zou FF ANDERS niet zijn als zij niet met een verrassing het jaar afsluiten.  We kunnen er nu nog niet teveel over verklappen maar zaterdagavond 9 december 2023 en zondagmiddag 10 december 2023 verzorgen we weer spektakel.  Deze keer is HAL60 ons podium. Nadere informatie komt zo snel mogelijk.

Nu nog even genieten van een mooie nazomer en een drietal optredens verzorgen  in de regio. Te beginnen zondagmiddag 17 september om 13.00 a.s. op het Noordplein in Roelofarendsveen. DE UITKAIK. Met dit straattheaterfestival gaat het nieuwe theaterseizoen uit de startblokken. Het volledige programma voor deze zondag vindt u HIER.

Graag tot ziens.