HOORNSE BOKAAL 2023

Meezingkoor “Om Te Hoorn” organiseert op zondag 25 juni 2023 de Hoornse Bokaal. Dit is een festival waar dit jaar 12 koren aan meedoen. FF ANDERS -inmiddels een bekend gezicht op dit festival- zal drie optredens verzorgen op drie verschillende podia in het centrum van de leuke stad Hoorn. Er worden in totaal 5 podia ingericht in het centrum van Hoorn tussen het Kerkplein en de Gouw. Er zal om de 20 minuten een bonte changé van zangkoren zijn die hun podium  zoeken in de gezellige winkelstraat in Hoorn.

Diverse terrassen bij de podia nodigen uit om te genieten van de koren onder het genot van een drankje en/of hapje.

Om 13.00 uur is ons eerste optreden voor brasserie LA VIE (podium 4), om 14.30 uur zingen wij bij de Grote Kerk op het Kerkplein (podium 1) en om 15.30 uur zingen wij in de Museumtuin van het Westfries Museum (podium 5)

Kaartje met podia onderaan deze pagina.

Rond 17.30 uur is de prijsuitreiking op het Kerkplein en wordt er door alle koren nog even gezellig een samenzang verzorgd.

PS: er is nog een evenement in de stad op deze dag. Voor informatie over parkeren klikt u hier