Repeteren en optreden

 

Repeteren, optreden, repteren, optreden.

Eindelijk weer terug naar onze oude routines. Dus op donderdagavond, onze vaste repetitieavond,  liedjes uit ons repertoire zingen en nieuwe nummers beluisteren en waarderen. Daarna al zingend en in overleg  gezamenlijk een gekozen lied ombouwen tot een FF ANDERS lied. Wat een plezier en onverwacht leuke arrangementen heeft dat al opgeleverd.

Aan het begin van dit seizoen een aantal nieuwe koorleden en een vaste muzikant voor onze band welkom geheten.

Nu nog op zoek naar zingende heren. Met name onze bassen kunnen nog wel wat versterking gebruiken. Dus heeft u een mooie lage stem en heeft u altijd al in een koor willen zingen ….kom gerust eens kijken en luisteren. We repeteren vanaf 20.00 uur in de zaal achter de Schakelkerk  in Oude Wetering. (Kerkstraat 11)

En natuurlijk zijn we weer aan het optreden voor gezellig publiek. DE UITKAIK in Roelofarendsveen en een optreden voor de Zonnebloem in Amstelveen liggen inmiddels achter ons.

Optredens in Langeraar, Zwanenburg en Nieuw Vennep staan nog op de agenda voor dit jaar.

Inmiddels ook al weer contacten gelegd en inschrijvingen voor 2023 gedaan.  We houden u op de hoogte.

 

 

 

Repeteren en optreden

 

Repeteren, optreden, repteren, optreden.

Eindelijk weer terug naar onze oude routines. Dus op donderdagavond, onze vaste repetitieavond,  liedjes uit ons repertoire zingen en nieuwe nummers beluisteren en waarderen. Daarna al zingend en in overleg  gezamenlijk een gekozen lied ombouwen tot een FF ANDERS lied. Wat een plezier en onverwacht leuke arrangementen heeft dat al opgeleverd.

Aan het begin van dit seizoen een aantal nieuwe koorleden en een vaste muzikant voor onze band welkom geheten.

Nu nog op zoek naar zingende heren. Met name onze bassen kunnen nog wel wat versterking gebruiken. Dus heeft u een mooie lage stem en heeft u altijd al in een koor willen zingen ….kom gerust eens kijken en luisteren. We repeteren vanaf 20.00 uur in de zaal achter de Schakelkerk  in Oude Wetering. (Kerkstraat 11)

En natuurlijk zijn we weer aan het optreden voor gezellig publiek. DE UITKAIK in Roelofarendsveen en een optreden voor de Zonnebloem in Amstelveen liggen inmiddels achter ons.

Optredens in Langeraar, Zwanenburg en Nieuw Vennep staan nog op de agenda voor dit jaar.

Inmiddels ook al weer contacten gelegd en inschrijvingen voor 2023 gedaan.  We houden u op de hoogte.