NOG EVEN GEDULD…..

Onze repetities zijn weer begonnen. Gelukkig mogen we als zangkoor weer repeteren als we ons tenminste aan de geldende regels houden.

En dat doen we maar wat graag. Tenslotte staat er nog een spectaculaire show in de steigers. Na 2 jaar uitstel en af een toe een periode van repeteren zijn we weer enthousiast begonnen en hebben de draad weer opgepakt. Twee keer per week wordt er keihard geoefend om alles waar we in 2020 klaar voor waren, dit jaar alsnog op de planken te brengen.

De planning is 18/19/20 maart a.s. Natuurlijk zijn de eerder gekochte kaartjes nog geldig en kunt u op de gereserveerde avond in de Spreng van onze show komen genieten.

Alles hangt echter af van de persconferentie op 15 februari a.s. en de mogelijkheden die we dan krijgen om verder te repeteren en onze uitvoering te kunnen doen. Wij willen wel maar hebben het ook nu niet in eigen hand.

Info over kaartjes omruilen of verkoop van nieuwe kaartjes volgt zodra er meer bekend is.