Ons (-en uw) geduld beloond……

Met kleine stapjes konden we de Covid-regels losgelaten. Voor ons koor kon het niet snel genoeg gaan.

Na een periode te hebben gezongen in de hal van de Jeu de Boule vereniging, konden we begin september weer richting Oude Wetering verhuizen. In de Schakelkerk mochten we met voldoende ventilatie weer wat dichter bij elkaar staan en onder  begeleiding van de FF ANDERS-band repeteren.  De akoestiek in de kerk maakte het zingen en musiceren ook weer een stuk prettiger. Sinds kort mogen we gelukkig weer in ons vertrouwde repetitielokaal bij de Schakelkerk repeteren.

De afgelopen maanden was het contact tussen u en ons koor helaas minimaal maar wij hebben wel onze onderlinge band stevig in stand kunnen houden. Allerlei spontane acties ontstonden tussen de leden, een kerstborrel aan huis, een bloemetje voor iedereen rechtstreeks van de kweker , elke week een  “FF KLETSEN”- mailtje met toepasselijk recept, een “FF ANDERS”-quiz en veel hartelijke aandacht bij vreugde en verdriet.

Vanaf nu weer volop repeteren voor “FF ANDERS OP DE RADIO”. Onze muzikale show die gepland stond voor het voorjaar 2020 gaat zeker op de planken komen. De data dat we onze show in DE SPRENG gaan uitvoeren zijn 18-19 en 20 maart 2022.

De manier waarop we de eerder aangeschafte kaartjes voor de show van 2020 gaan omruilen/inwisselen voor de uitvoering in 2022 zullen wij zo spoedig mogelijk aan u bekend gaan maken.

We pakken de draad én de notenladders weer met heel veel enthousiasme op en hopen u snel weer te kunnen ontmoeten.